top of page

Over ons

Lawrence

Lawrence raakte al op jonge leeftijd geboeid door de schrijnwerkerij van zijn vader. Eens zijn studie hout op het VTI Zandhoven afgerond was, besloot hij in 2011 om de zaak van zijn vader over te nemen. Je zal hem vaak ter plekke op de werven tegenkomen, om alles in goede banen te leiden. 

Lawrence - Zaakvoerder

Thierry

Thierry - Offertes

Thierry kwam in de lente van 2019 in ons team terecht. Met zijn 30 jaar ervaring, gaande van projectleider tot zelfstandige in de schrijnwerkerij, is hij de geknipte persoon om klanten te begeleiden. Heb je vragen over je project, of wens je een offerte dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Kim

Kim - Boekhouding & HR

Kim kwam begin 2018 in ons team om Lawrence te ondersteunen met administratieve taken zoals de boekhouding en HR. Bij vragen over facturen of openstaande vacatures, kan je dus steeds bij haar terecht.

Steven

Steven - Ploegbaas

Ploegbaas Steven kwam meteen na zijn opleiding hout bij ons in de firma werken. Hij zorgt ervoor dat op de werf alles vlot verloopt. Dankzij een nauwe samenwerking met Lawrence zorgt hij ervoor dat onze klanten tevreden zijn. 

bottom of page